ارتودنسی دندان کودکان در اصفهان

ارتودنسی کودکان در اصفهان

برای ارتودنسی کودکان در اصفهان پیش چه متخصصی برویم؟!
یکی از سوالاتی که برای والدین اصفهانی مطرح است زمان شروع ارتودنسی کودکان است. خیلی از والدین اطلاعات دقیقی در مورد شروع سن ارتودنسی دندان برای کودکان و یا هزینه ارتودنسی  ندارند. برای اطلاعات بیشتر در مورد ارتودنسی کودکان با دکتر محمد ناصری از بهترین متخصص ارتودنسی در اصفهان همراه باشید.

ارتودنسی کودکان چیست؟

ارتودنسی کودکان یا ارتودنسی پیشگیری، درمان نامنظی و ناهنجاری های فک و دندان کودکان است. اکثر کودکان به علت ارثی بودن یا مشکلات ژنیتکی  دارای دندان های نامرتب و یا مشکلات فکین هستند. ارتودنسی در بزرگسالی نیز انجام می‌شود اما انجام آن در سنین کودکی به علت رشد فک و رشد دندان‌ها درمان خیلی بهتر جواب می‌دهد.

اگر در سنین پایین این مشکلات برطرف نشود باعث بدتر شدن نامرتبی دندان ها و خرابی بیشتر دندان‌ها خواهد شد. ارتودنسی در سن کودکی باعث کاهش طول درمان ارتودنسی و پیشگیری از ناهنجاری های بیشتر دندان در سنین بزرگسالی خواهد شد. بنابراین بهتر است از همان سن کودکی ناهنجاری‌های دندان کودک برطرف شود.

ارتودنسی کودکان در اصفهان |دکتر محمد ناصری بهترین متخصص ارتودنسی در اصفهان

چطور یک متخصص ارتودنسی خوب کودکان در اصفهان پیدا کنیم؟

متخصص ارتودنسی کودکان کسی است که درعلاوه بر تحصیل  در این رشته دارای تجربه و مهارت کافی در این زمینه باشد. با توجه به طولانی بودن پروسه درمان ارتودنسی در کودکان انتخاب دندانپزشکی که با آرامش و دقت بیشتری این کار را انجام دهد کار مشکلی است. معمولا کودکان از رفتن به دندانپزشکی ترس دارند باید دکتر ارتودنسی بتواند محیطی شاد برای کودکان فراهم کند. بهتر است قبل از انتخاب بهترین متخصص ارتودنسی خصوصیات زیر را در نظر بگیرید:

  • مشاوره خوب قبل از انجام ارتودنسی کودکان اصفهان
  • داشتن مهارت و دانش کافی در زمینه ارتودنسی کودکان
  • داشتن محیطی شاد و ارامش بخش
  • داشتن وجدان و تعهد کاری در درمان
  • داشتن اخلاق خوب و صبر زیاد
  • درمان با به روزترین ابزارها و تکنیک
  • پاسخگویی سریع به سوالات

ویژگی های یک متخصص ارتودنسی کودکان| دکتر محمد ناصری بهترین متخصص ارتودنسی در اصفهان

چه علائمی نشان می‌دهد کودک نیاز به ارتودنسی دارد؟

این مسئله برای والدین سوال شده در صورت داشتن چه نشانه هایی باید کودک را نزد یک  پزشک ارتودنس کودکان خوب ببریم. بعضی از اتفاقات مثل تصادف، آسیب ورزشی و زمین خوردن ممکن است آسیب به دندان ها وارد کند. در کل صورت داشتن هر یک از علائم زیر نشان دهنده نیاز کودک به متخصص ارتودنسی کودکان است:

  •  جلوتر بودن دندان های فک پایین
  • داشتن فاصله بین دندان ها
  • شلوغی در دندان ها و کج بودن دندان ها
  • داشتن فضای کم برای دندان ها
  • مشکلات جویدن در کودکان
  • تنفس از طریق دهان
  • داشتن صدای فک  موقع صحبت کردن یا غذا خوردن
  • پوسیدگی وسیع دندان ها
  • مشکلات گفتاری

چه علائمی نشان می‌دهدکودک نیازبه ارتودنسی دارد| دکتر محمد ناصری بهترین متخصص ارتودنسی در اصفهان

بهترین سن شروع ارتودنسی کودکان چه سنی است؟

در مورد بهترین سن درمان ارتودنسی نظریه های مختلفی وجودارد. به گفته انجمن ارتودنتیست‌های آمریکا بهترین زمان شروع ارتودنسی درکودکان سن 7 سالگی در کودکان است. در این سن مشکلات ناهنجاری فک و دندان به راحتی قابل تشخیص است. زمان درمان ارتودنسی کودکان هر کودک با کودک دیگر متفاوت است وبستگی به میزان نیاز کودک به ارتودنسی و شدت ناهنجاری دندان ها دارد. در کل اکثر متخصصین ارتودنسی دندان را  سنین بین 6 تا 14 سالکی توصیه می‌کنند. که در این سنین دو مرحله درمان انجام میشود. مرحله اول از سن 6 یا 7 سالگی شروع می‌شود که در این مرحله نیاز به سیم گذاشتن ارتودنسی کم است. مرحله دوم از سن 10 تا 14 سالگی کودکان شروع می‌شود که در این مرحله رشد دندان های دائمی تمام شده است.

بهترین سن درمان ارتودنسی کودکان در اصفهان |دکتر محمد ناصری بهترین متخصص ارتودنسی در اصفهان

دوره درمان ارتودنسی کودکان چقدرطول می‌کشد؟

طول درمان ارتودنسی کودکان بستگی به یک سری فاکتورهایی فرق دارد. به طورمیانگین درمان ارتودنسی در کودکان بین  یک الی سه سال طول می‌کشد. مدت زمان آن به نوع مشکل کودک، میزان سرعت رشد کودک، میزان شدت ناهنجاری و وضعیت جسمی کودک دارد. معمولا مرحله اول درمان ارتودنسی اگر از فضا نگهدارنده و یا از وسیع کننده دندان استفاده کنیم پروسه درمان بین 4 تا 8 ماه طول می‌کشد. فاز دوم اگر از بریس به کار رود حدود 6 تا یک سال ونیم طول می‌کشد.

طول درمان ارتودنسی در کودکان متفاوت است |دکتر محمد ناصری بهترین متخصص ارتودنسی در اصفهان

ارتودنسی در کودکان چه مزایایی دارد؟

ارتودنسی کودکان در سنین پایین فواید زیادی در درمان بیماری های دهان دارد. در ادامه به چند مورد از مزایای ارتودنسی کودکان اشاره خواهیم کرد.

  • افزایش سرعت درمان ارتودنسی کودکان
  • برطرف شدن مشکلات جویدن و گفتار کودک
  • باعث کاهش قیمت ارتودنسی
  • باز شدن فضا برای دندان های دائمی
  • بالا رفتن اعتماد به نفس
  • کاهش آسیب دیدگی دندان ها
  • بهبود شکل ظاهری صورت با انجام ارتودنسی کودکان

هزینه ارتودنسی کودکان در اصفهان چقدر است؟

در صفحه قیمت ارتودنسی در اصفهان در خصوص هزینه ها کلی ارتودنسی و شرایط و عواملی که باعث تغییر قیمت های ارتودنسی می شود صحبت کرده ایم که پیشنهاد می کنیم حتما مطالعه کنید. در کودکان هم هزینه ها با ویزیت و معاینه توسط متخصص ارتودنسی کودکان مشخص می‌شود. انجام ارتودنسی در سنین کودکی مانع از پرداخت هزینه های زیاد جراحی در بزرگسالی خواهد شد. اما در کل قیمت ارتودنسی در کودکان به علت راحتی پروسه درمان نسبت به بزرگسالان کمتر است. قبل از انجام ارتودنسی کودک خود بهتر است با مراجعه به مرکز تخصصی ارتودنسی،‌ برای اطلاع دقیق از قیمت ارتودنسی مشاوره بگیرید.

هزینه ارتودنسی در کودکان نسبت به بزرگسالان کمتر است |دکتر محمد ناصری بهترین متخصص ارتودنسی در اصفهان

سخن پایانی

اگر کودک شما نیاز به متخصص ارتودنسی دارد برای درمان ارتودنسی کودکان در اصفهان پیشنهاد می‌کنیم  بهترین متخصص ارتودنسی در اصفهان را انتخاب کنید که برای صبوری با رفتارهای کودکان آموزش دیده باشد. یک متخصص ارتودنسی علاوه بر تخصص ارتودنسی که دارند باید از نظر اخلاقی نیز قابلیت تحمل نوسانات خلقی کودکان و کار بر روی  آنها را از نظر روانشناسی داشته باشد. پیشنهاد مابه شما دکتر محمد ناصری است.

انواع ارتودنسی کودکان

ارتودنسی کودکان به‌عنوان یک درمان پیشگیرانه محسوب می‌شود. به گفته انجمن دندان‌پزشکان آمریکا مناسب‌ترین سن برای ارتودنسی کودکان سن 6 تا 7 سالگی می‌باشد؛ زیرا در این سن دندان‌ها و استخوان فک‌ها درحال تکمیل روند رشد می‌باشد. که موجب میشود  فرایند درمانی، آسان‌تر طی شود و در زمان نسبت کوتاهی دندان‌ها و فک‌ها سازمان‌دهی شوند.

دکتر محمدناصری دارای تخصص ارتودنسی می‌باشند و با انجام معاینات تخصصی و با تشخیص به‌هنگام و درست، مناسب‌ترین روش ارتودنسی را برای کودکان در پیش می‌گیرند. ارتودنسی کودکان انواع متعددی دارد که در ادامه به شرح آن‌ها خواهیم پرداخت.

مشاوره وتماس با دکتر محمد ناصری متخصص ارتودنسی اصفهان

چرا بهتر است ارتودنسی در سنین پایین انجام شود؟

مناسب‌ترین سن برای انجام معاینات ارتودنسی  در سن 7 سالگی است چراکه دندان‌های کودک ترکیبی از دندان‌های شیری و اصلی می‌باشد و همچنین در این سن استخوان‌های فک هنوز در حال رشد هستند و دندان‌ها در حال جایگیری می‌باشند. در طی یک معاینه تخصصی توسط یک ارتودنتیست، آناتومی فک و دندان‌ها به‌طور دقیقی بررسی می‌شوند و ناهنجاری‌های دندانی و فکی ازجمله: مشکلات بایت (اوربایت،اندربایت)، نامرتبی دندان‌ها، فاصله بین‌دندانی و مال اکلوژن تشخیص داده می‌شوند.

دستگاه‌های ارتودنسی انواع گوناگونی دارند که هر یک برای بیماری با شرایط خاص خود قابل‌استفاده هستند و تشخیص اینکه به کار بردن کدام نوع ارتودنسی برای کودک مناسب است، بر عهده ارتودنتیست می‌باشد. در ادامه به چند مورد از مزایای انجام ارتودنسی در کودکی اشاره خواهیم کرد:

  1. با توجه به اینکه فک در کودکی در حال تکمیل روند رشدی خود می‌باشد می‌توان با ارتودنسی مسیر رشد استخوان فک را هدایت کرد. برای مثال گسترش کام این امکان را می‌دهد که دندان‌های اصلی فضای رشد کافی برای قرارگیری را داشته باشند و باعث می‌شود از روی‌هم قرار گرفتن دندان‌ها جلوگیری شود.
  2. احتمال آسیب دهانی و دندانی ازجمله بیماری‌های لثه‌ای و دندانی را کاهش می‌دهد.
  3. از مشکلات مربوط به تکلم و جویدن که در اثر نامرتبی دندان‌ها به وجود می‌آیند، می‌توان با تشخیص زودهنگام و درمان به‌موقع جلوگیری کرد.
  4. رشد دندان‌های دائمی را هدایت کرد تا  در موقعیت مناسب‌تری نسبت به هم قرار بگیرند و درنتیجه کودک ردیف دندانی مرتب و منظمی را داشته باشد.
  5. ارتودنسی در کودکی، فرایند درمانی آسان‌تری دارد و در مدت‌زمان کوتاه‌تری نسبت به بزرگ‌سالی انجام‌ می‌شود که همین نکته در میزان هزینه نهایی ارتودنسی می‌تواند بسیار مؤثر باشد.
  6. امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی انواع جدیدی از روش‌های ارتودنسی کودکان مورداستفاده قرار می‌گیرند. یکی از این متدهای جدید ارتودنسی نامرئی بوده که به دلیل شفافیت آن و عدم استفاده از سیم و پلاک برروی دندان‌ها و همچنین متحرک بودن آن و امکان برداشت آن در موقعیت‌های خاص، امروزه بسیار مورد استقبال متخصصین ارتودنسی و مراجعه‌کنندگان قرارگرفته است.

زمان کودکی، سن مناسبی برای ارتودنسی می‌باشد

چگونه متوجه شویم که کودکمان به ارتودنسی احتیاج دارد ؟

بهترین گزینه آن است که به یک متخصص ارتودنسی مراجعه فرمایید تا با معاینه تخصصی، سلامت عمومی دندان‌ها و فک‌ها را بررسی کند بهتر است اولین معاینه دندانپزشکی در 2 سالگی و سپس بین 6-9 سال انجام شود. تا الگو رشد فک و دندان‌های اصلی موردبررسی قرار بگیرند.

بسیاری از کودکانی که به متخصص ارتودنسی مراجعه می‌کنند پس از بررسی‌های جامع توسط دندان‌پزشک ، نیازی به ارتودنسی با مداخله‌ای در روند رشد نیست .بلکه تنها کافی است که کودک تحت نظر دکتر باشد و نامرتبی دندان‌ها صرفاً بخشی از روند رویش دندان‌ها است.

در کودکانی که احتیاج به ارتودنسی دارند عموماً علائم مشخصی وجود دارد که با مشاهده این علامت‌ها بهتر است کودک توسط یک ارتودنتیست معاینه شود. موارد ذکرشده در ادامه به شما کمک می‌کند تا متوجه اختلالات دهانی کودک خود شوید:

  • تنفس از راه دهان
  • اختلال در عمل جویدن
  • مشکلات گفتاری
  • گاز گرفتن مکرر لپ‌ها
  • ناهماهنگی در شکل ظاهری دندان‌های کودک
  • دندان‌قروچه
  • دیر درآمدن دندان‌های دائمی
  • داشتن سابقه خانوادگی در ناهنجاری‌های دهانی.

انواع  روش‌های ارتودنسی برای کودکان

ارتودنسی دندان به دودسته ثابت و متحرک طبقه‌بندی می‌شود. در ارتودنسی ثابت، دستگاه ارتودنسی در دهان بیمار تثبیت‌شده و تا انتهای دوره درمان از دهان بیمار خارج نمی‌شود. این روش نتیجه موثق‌تری برای ناهنجاری‌های دهانی شدید دارد و در یک‌روند پیوسته، دندان‌ها را در جهت کنترل‌شده‌ای هدایت می‌کنند.

در ارتودنسی متحرک، یک پلاک متحرک با توجه به شرایط دندانی فرد مراجعه‌کننده ساخته می‌شود که بیمار در شرایطی مانند غذا خوردن و مسواک زدن می‌تواند پلاک را از دهان خود خارج کند. در ارتودنسی متحرک، بیشتر جهت رفع ناهماهنگی‌های دهانی و فکی جزئی و خفیف کاربرد دارد.هرچه تعهد بیمار در استفاده از براکت ارتودنسی بیشتر باشد، نتیجه پایانی مطلوب‌تری را کسب خواهد کرد.

در ارتودنسی ازنظر دستگاه‌هایی که بر روی دندان نصب می‌شوند، انواع مختلفی وجود دارند که به بحث و بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت:

ارتودنسی لینگوال

در ارتودنسی لینگوال، تمامی لوازم مانند براکت سیم و بریس ها در پشت دندان نصب می‌شوند و مانند ارتودنسی نامرئی تأثیر زیادی در ظاهر دندان‌ها نمی‌گذارد. لازم به ذکر است که این روش برای رفع و درمان ناهنجاری‌های شدید گزینه مناسبی می‌باشد.

ارتودنسی لینگوال یکی از انواع ارتودنسی های مناسب کودکان میباشد

ارتودنسی دیمون

در ارتودنسی دیمون از مکانیسم لغزشی پیروی شده است. بدین معنا که براکت‌ها و سیم‌ها به‌طور کامل سفت و محکم نمی‌شوند که نتیجه آن این است که به‌تدریج دندان‌ها به سمت یکدیگر حرکت می‌کنند و از فناوری سلف لیگتینگ بهره می‌برند. از مزیت‌های این روش نسبت به سایر روش‌ها می‌توان به آسان‌تر تمیز شدن آن اشاره کرد. همچنین در این روش جهت سفت کردن بریس به تعداد کمتری ویزیت شدن نیاز می‌باشد. در این روش باندهای الاستیک استفاده نمی‌شود بیمار درد کمتری را متحمل می‌شود.

ارتودنسی دیمون یکی از انواع ارتودنسی های مناسب کودکان میباشد

ارتودنسی سرامیکی

براکتهای سرامیکی همانند ارتودنسی فلزی می‌باشد اما به‌جای آنکه براکت از جنس فلز باشد از جنس سرامیکی همرنگ دندان استفاده می‌شود و حتی می‌توان رنگ سیم را متالیک یا به‌ نحوی انتخاب کرد که نمود کمتری داشته‌ باشد. میزان تأثیرگذاری این روش مانند ارتودنسی فلزی می‌باشد.

ارتودنسی سرامیکی یکی از انواع ارتودنسی مناسب کودکان میباشد

ارتودنسی فلزی روشی مرسوم برای ارتودنسی کردن دندان‌های کودکان

ارتودنسی فلزی از روش قدیمی می‌باشد که به طور موثری در مدت زمان نسبتاً کوتاهی دندان‌های کودک را حرکت می‌دهند و برای اینکه کودک به انجام ارتودنسی تشویق شود می‌توانید در این روش باندهای لاستیکی نگهدارنده سیم را که در رنگ‌های متنوع موجود می‌باشد، طبق انتخاب و سلیقه کودک به‌کاربرده شود.

البته لازم به ذکر است که در این روش بیمار محدودیت‌هایی در مصرف خوراکی‌هایی مانند آدامس و آب‌نبات دارد و باید در رژیم غذایی خود تغییراتی را اعمال کند و همچنین باید بهداشت دهان و دندان‌های خود را به‌خوبی رعایت کند، چراکه باقی ماندن ذرات غذایی بین دندان‌ها، موجب پوسیدگی دندان‌ها می‌شود.

ارتودنسی لینگوال یکی از انواع ارتودنسی های مناسب کودکان میباشد

الاینر

الاینر پلاک‌هایی کاملاً شفاف و پلاستیکی بوده که با یک قالب، سراسر کل دندان‌ها را در برمی‌گیرند و از طریق نیرویی که به دندان‌ها وارد می‌شود، موقعیت دندان‌ها را تغییر می‌دهند. الاینرها هم جزء ارتودنسی متحرک و نامرئی محسوب می‌شوند، زیرا کاملاً شفاف بوده و دیگر خبری از سیم و پلاک روی دندان‌ها نمی‌باشد و چندان تغییر محسوسی در ظاهر دندان‌ها ایجاد نمی‌کنند. از دیگر مزیت‌های مهم این روش از ارتودنسی می‌توان به متحرک بودن آن اشاره کرد که در مواقع لزوم می‌توان الاینر را از دهان دربیاورند.

 الاینر یکی از انواع ارتودنسی های مناسب کودکان میباشد

فانکشنال

ارتودنسی فانکشال روشی دیگر برای مرتب کردن دندان‌ها و اصلاح موقعیت فک‌ها می‌باشد، در این روش علاوه بر تراز شدن دندان‌ها، درصورتی‌که فک‌ها عقب‌تر یا جلوتر از حد استاندارد خود باشند با فشاری که به فک‌ها در این روش وارد می‌شود باعث گسترش کام شده، همچنین لازم به ذکر است در این روش عوارضی مانند آپنه خواب، میگرن، گردن درد و غیرطبیعی بودن استخوان صورت برطرف خواهد شد. دستگاه ارتودنسی فانکشنال در دو نوع ثابت و متحرک ساخته می‌شود. ارتودنسی فانکشنال به دلیل تأثیری که روی موقعیت فک دارد  انتخاب مناسبی برای ارتودنسی در کودکی می‌باشد که همزمان بودن اصلاح فک و رشد فک، تأثیر بهتر و سریع‌تری خواهد داشت و از انجام درمان‌های سنگین و پیچیده در آینده پیشگیری خواهد کرد.

ارتودنسی فانکشنال یکی از انواع ارتودنسی های مناسب کودکان میباشد

ارتودنسی تکه‌ای برای کودکان

در شرایطی که تنها چند دندان نیاز به اصلاح موقعیت داشته باشند، بهترین گزینه استفاده از ارتودنسی تکه‌ای می‌باشد. در این روش از ارتودنسی بریس‌ها تنها قسمتی از دندان‌ها (که مورد تشخیص متخصص بوده) را می‌پوشاند و دیگر نیازی نیست که براکت و سیم روی کل قوس دندان‌ها نصب شود که نسبت به بریس‌های کامل هزینه کمتری دارد.

کودکی که دندان های خود را به صورت تکه‌ای ارتودنسی کرده است

نحوه مراقبت از دندان‌های ارتودنسی شده کودکان

رعایت بهداشت دهان و دندان‌ها بعد از انجام ارتودنسی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است چراکه با سهل‌انگاری در مراقبت از دندان‌ها، عوارضی به وجود آمده که در مدت‌زمان درمان و سرعت فرایند درمانی بسیار تأثیرگذار می‌باشد.

بهتر است والدین، پس از انجام ارتودنسی باید کودک را در مسواک زدن و استفاده از نخ دندان همراهی کنند تا به‌درستی بتواند دندان‌هایش را تمیز کند و هیچ‌گونه مواد غذایی در مابین دندان‌هایش باقی نماند. همچنین باید تغییراتی در رژیم غذایی کودک  ایجاد شود تا کمترین آسیب به دستگاه ارتودنسی واردشود.در ادامه راهکارهایی برای مراقبت از دندان‌ها و براکتها در طول درمان ارتودنسی را به شما معرفی خواهیم کرد :

  1. اگر دندان‌پزشک متخصص ارتودنسی برای کودک حلقه کشی الاستیک گذاشته است بهتر است قبل از مسواک زدن آن‌ها را از دهان خارج کرده و بعد از مسواک زدن مجدد آن‌ها روی دندان‌ها گذاشته شوند.
  2. عادات غلطی همچون دندان قروچه و جویدن ناخن را ترک کنید.
  3. بهتر است از خمیر دندان فلوئید دار استفاده کنید.
  4. ازمسواک های مخصوص ارتودنسی که موهای نرم و سر کوچکی دارند استفاده کنید.
  5. هنگام مسواک زدن تمام سطوح دندانها تمیز شوند همچنین با دقت و به آرامی براکت ارتودنسی را نیز تمیز کنید.

اگر کودک ازپلاک متحرک استفاده می کند لازم است نکات بهداشتی زیر را به او آموزش دهید:

  1. هرگز نباید پلاک را در معرض حرارت قرار دهید.
  2. برای تمیز کردن دندانها ابتدا پلاک را دربیاورید و دندانها را مسواک بزنید سپس پلاک را با مسواک و خمیر دندان تمیز کنید و بعد آن را روی دندانها قرار دهید.
  3. برای تمیز کردن پلاک ها از خمیر دندان مخصوص که ذرات ساینده ندارند، استفاده کنید.
  4. از مصرف هر گونه نوشیدنی های رنگی تا زمانی که پلاک ها روی دندانها قرار دارند، پرهیزکنید.

توجه داشته باشید برای حفظ سلامتی عمومی دهان وجلوگیری از بازگشت دندان‌ها به جای اولیه خود، پس از برداشتن بریس ارتودنسی، باید دستور العمل های مراقبتی ویژه‌ای مانند استفاده ازریتینر را رعایت کنید. تا زحمات چندین ماه ارتودنسی از بین نرود.

مراقبت از دندان‌های ارتودنسی شده کودکان

مدت زمان استفاده از ارتودنسی برای کودکان

 مدت استفاده از ارتودنسی برای کودکان یکی از دغدغه های والدین بشمار می آید که تنها راه مشخص شدن آن، تشخیص توسط متخصص ارتودنسی می باشد. ایشان با بررسی تخصصی دهان و دندانها و انتظارات بیمارمی تواند مدت دوره درمان را بیان کند. دروان ارتودنسی به عوامل مختلفی مانند: سن، شدت اختلال فکی دندانی، میزان تعهد و پیگیری بیمار، نوع ارتودنسی که ثابت باشد یا متحرک و همچنین نوع  ارتودنسی، بستگی دارد. لازم به ذکر است که میانگین مدت ارتودنسی بین 6 تا 36 ماه می‌باشد.

هزینه ارتودنسی کودکان

در حالت کلی هزینه ارتودنسی کودکان، تحت عوامل گوناگونی تغییر می‌کند برای مثال تخصص و سابقه کار دندانپزشک و نوع دستگاه ارتودنسی که می‌شود بر قیمت نهایی تأثیر می‌گذارد .اگر کودک از الاینرهای شفاف استفاده کند پس از گذشت مدتی با تغییر وضعیت دندان‌ها، نیاز است تا قالب جدیدی  ساخته شود که موجب افزایش هزینه ارتودنسی در طی مدت درمان می‌شود.

یکی دیگر از عواملی که در محاسبه  هزینه ارتودنسی اهمیت دارد انجام خدمات دندانپزشکی جانبی مانند جرم‌گیری است و یا استفاده از ابزارهای کمکی ارتودنسی برای کودکان که در قیمت نهایی تأثیر می‌گزارد یکی از راه‌هایی که بتوانید هزینه ارتودنسی را مدریت کنید پرداخت آن به‌صورت قسطی می‌باشد که با توافق کردن با دندانپزشک می‌توانید در چند مرحله،هزینه ارتودنسی کودک‌تان را پرداخت کنید.

کلام آخر

اختلال در رشد دندانها وشکل گیری فک ها می تواند تابع عوامل محیطی و همچنین وراثت باشد. عوامل محیطی مانند زود از دست دادن دندانهای شیری، دیر در آمدن دندانهای دائمی کودک و استفاده طولانی مدت از شیشه شیر می‌باشد. والدین باید در این زمینه آگاهی و دانش خود را افزایش دهند، تا بتوانند کودک خود را درطول دوره درمان همراهی کنند و نتیجه مطلوب‌تری را در مدت زمان کمتری حاصل نمایند. می‌توانید با مراجعه به مطب دکترمحمد ناصری در اصفهان الگوی رشد فک و عوامل ارثی که باعث ناهنجاری فکی و دهانی در کودک‌تان می شود را تشخیص دهید و روند درمانی ارتودنسی را در زمان مناسب شروع کنید. برای دریافت نوبت با شماره 09130211313 تماس بگیرید.

مقالات ارتودنسی جدید

صفحات بروز رسانی شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید