فهرست مطالب
ارتودنسی اینویزیلاین چیست؟ نحوه عملکرد و مراقبت از آن
ارتودنسی اینویزیلاین که به آن ارتودنسی نامرئی نیز گفته می شود یکی از روش های درمان ارتودنسی است.
وقتی کلمه ی ارتودنسی به گوش افراد می خورد به یاد سیم ها، براکت ها و درد نسبتا زیادی می افتند که ارتودنسی های معمولی به همراه دارند در حالی که روش درمان در ارتودنسی اینویزیلاین بدون استفاده از بریس های فلزی می باشد.
ارتودنسی های اینویزیلاین سبب ایجاد تحولی بزرگ در دنیای ارتودنسی شدند که طرفداران زیادی نیز در این مدت پیدا کرده است. هر یک از اینویزیلاین ها را می توان به مدت 10 الی 14 روز استفاده نمود، البته در این دو هفته نیز برای انجام اموری همچون غذا خوردن، خوردن نوشیدنی ها، موارد بهداشتی همچون استفاده از نخ دندان و مسواک خارج کردن آن ها از دهان ضروری است.
نحوه ی عملکرد این شیوه از ارتودنسی توسط بهترین متخصص ارتودنسی در اصفهان به گونه ای است که از طریق تعویض بریس های نامرئی و جایگذاری کردن بریس های بعدی دندان های بیمار به مرور زمان و به آهستگی به جایگاه مورد نظر و اصلی خود نزدیک تر شده و این نزدیکی تا زمانی که به جایگاه مشخصی که دندان پزشک معین کرده است برسد ادامه دارد.
برای اینکه از پیشرفت و روند درمان اطمینان حاصل شود لازم است تا فرد بیمار در هر 6 هفته، یک مرتبه نزد دندان پزشک خود مراجعه نماید. این روش از ارتودنسی برای افرادی که به زیبایی چهره ی خود اهمیت زیادی داده و علاقه ای به نمایان شدن براکت هایشان در حین خندیدن ندارند بسیار مناسب می باشد.
موارد کاربرد ارتودنسی اینویزیلاین
- فشردگی دندان: زمانی که دندان های فردی بیش از حد فشرده بوده و فضای کافی برای قرارگیری دندان ها به طور منظم وجود نداشته باشد از این روش می توان استفاده کرد.
- ناهنجاری بالا و پایین دندان ها: در صورتی که نا منظمی و ناهنجاری در فک بالا و فک پایین وجود داشته باشد نیز از این نوع ارتودنسی کمک می گیرند.
- فاصله ی زیاد دندان: گاهی اوقات در فک فرد فضای خالی زیادی به وجود می آید که در این صورت میان دندان ها فاصله ای می افتد که با روش اینویزیلاین قابل درمان است.
- رشد غیر طبیعی و نامناسب فک بالا: منظور از رشد نامناسب فک بالا این است که دندان های پایین فرد به صورت خیلی مشخصی جلو تر از دندان های بالای وی قرار می گیرند.
نحوه مراقبت از ارتودنسی اینویزیلاین
- افرادی که از این نوع ارتودنسی بهره مند هستند باید دندان هایشان را با احتیاط و توجه بیشتری مسواک بزنند.
- دندان هایتان را حتما تمیز کرده و اجازه دهید بریس ها به طور مرتب خیس بخورند.
- برای شست و شوی بریس ها از شوینده های آنتی باکتریال استفاده کنید.
کار هایی که نباید انجام دهید
- از خوردن و آشامیدن غذا ها و نوشیدنی های رنگی خودداری کنید چرا که می تواند به بریس ها لکه وارد کرده و بوی نامناسب ایجاد کند.
- در شست و شوی آن ها از مواد شوینده ی معطر و رنگی استفاده نکنید.
- برای شستن بریس ها از خمیر دندان ها استفاده نکنید.
آیا سیگار کشیدن در خراب شدن دندان ها تاثیر دارد؟، ربودنسی اصفهان، ارتودنسی اطفال، ارتودنسی دیمون، ارتودنسی متحرک، ارتودنسی و کشیدن دندان، ارتودنسی و کودکان، استفاده از مسواک های بین دندانی، اصلاح طرح لبخند با روش ارتودنسی، اصلاح طرح لبخند، بهترین متخصصی ارتودنسی، بهترین متخصصین خوب ارتودنسی، تاثیر ارتودنسی بر زیبایی، تاثیر دهانشویه در دوران ارتودنسی، تغییرات ارتودنسی، جراحی فک، خصوصیت متخصص خوب ارتودنسی، درمان ار تودنسی، درمان عقب بودن فک پایین در مطب دکتر محمد علی ناصری، درمان عقب بودن (کوچکی) فک پایین در اصفهان، درمان عقب بودن (کوچکی) فک پایین، درمانهای ارتودنسی در اصفهان، درمانهای ارتودنسی، دندان نیش نهفته، دکتر ارتودنسی خوب، رابطه بین ارتودنسی و پوسیدگی دندان، ردیف کردن دندان های منظم در اصفهان، ردیف کردن دندان های نامنظم در اصفهان، ردیف کردن دندان های نامنظم، رعایت بهداشت دهانی، روش ها درمان ارتودنسی، رویش دندان های دائمی، وبلاگ، گالری